ich-zapfe

Isterningmaskine - Wessamat Combi-Line W 240 ECL - Højvolumen kommerciel maskine til terninger og knust is (240 kg/24 timer)


Varenummer NEW-6843

Producent: ich-zapfe

Vejledende pris DKK 135,450.36
DKK 106,425.28 *
Indhold 1 stykke
Klar til levering inden for 24 timer!

* Inkl. moms ekskl. Levering

Isterningmaskine - Wessamat Combi-Line W 240 ECL - Højvolumen kommerciel maskine til terninger og knust is (240 kg/24 timer)

Wessamat Combi-Line W 240 ECL ismaskine er en højkvalitets enhed, der giver dig mulighed for at producere krystalklare isterninger og knust is i store mængder. Med en produktionskapacitet på 240 kg is om dagen og en reserve på 220 kg er du sikker på altid at have is nok til dine professionelle behov.

Funktioner:

  • Krystalklar knust ismaskine
  • Luftkølesystem
  • Kompakt størrelse til selvstændig installation
  • Produktionskapacitet på 240 kg/dag
  • Opbevaringskapacitet på 220 kg
  • Mål H/B/D: 1920/1020/890 mm
  • Strømforbrug: 1,32 KW
  • Leveringstid ca. 1 til 2 uger
  • Nem brug og minimal vedligeholdelse
  • Moderne og elegant design, der passer perfekt ind i dit professionelle rum

Med Wessamat Combi-Line W 240 ECL ismaskine drager du fordel af pålidelig og effektiv isproduktion til enhver tid. Takket være dets kompakte design og høje lagerkapacitet er denne maskine perfekt egnet til restauranter, barer, hoteller og andre professionelle virksomheder.

Denne ismaskine er udstyret med et luftkølesystem, som sikrer hurtig og effektiv konservering af is, og som giver dig mulighed for at producere krystalklare isterninger i hul form for et mere elegant udseende og forbedret hygiejne.

Kombinationen af ​​isterning- og knust is-funktionen giver uovertruffen alsidighed til alle dine forberedelser og opfylder alle kravene til moderne ishåndtering. Uanset om du er i high-end catering, events eller andre professionelle områder, giver Wessamat Combi-Line W 240 ECL altid den optimale mængde is.

Wessamat Combi-Line W 240 ECL er ikke kun et visuelt blikfang, men sparer også penge takket være dens energieffektivitet. Med et strømforbrug på kun 1,32 kW er det en ideel enhed for virksomheder orienteret mod bæredygtig udvikling.

Denne ismaskine er synonymt med kvalitet og pålidelighed. Dens robuste konstruktion og materialer af høj kvalitet garanterer en lang levetid og minimerer vedligeholdelsesbehovet. Din investering i denne ismaskine vil betale sig på lang sigt.

Endelig er hygiejnisk og sikker produktion et centralt punkt i den professionelle brug af is. Hulkeglefremstillingsteknologi garanterer hygiejnisk og ensartet produktion til smukke kulinariske præsentationer.

Opsummeret er Wessamat Combi-Line W 240 ECL en højkvalitets, nem at bruge, stilfuld og effektiv kommerciel ismaskine, der vil opfylde alle dine professionelle isbehov og give dig mulighed for at holde dine kunder glade og professionelle.

Vare-ID 453880
Tilstand
Aldersklassificering Ingen aldersbegraensning
Producent ich-zapfe
Fremstillingsland Tyskland
Indhold 1 stykke
Vaegt 240000 g
Nettovaegt 240000 g
Dimensioner 1020×890×1920mm

Hurtig levering Vi leverer hurtigt. Med DHL vil din pakke være med dig på ingen tid!

top kvalitet Produkter af højeste kvalitet fra verdens førende producenter!

Kundetilfredshed Mere end 90% af vores kunder er tilfredse og anbefaler os til andre.

sikkerhed Sikker online shopping med SSL-certifikat.

Du kunne også være interesseret i: